Onze boerderij wordt verhuurd aan 140€/uur (exclusief BTW en kilometervergoeding) binnen de regio Antwerpen. De minimale huur bedraagt 3uur (Bespreekbaar voor particulieren).

Bijkomende uren kunnen aan 120€/uur (exclusief BTW) aangeboden worden.

 

Regio's buiten Antwerpen, offerte op aanvraag. 

 

Belangrijk: Voor events rekenen wij ook de kost van een extra boer aan (100€ excl. BTW) zodanig we 2 paar ogen hebben om alles vlot te laten verlopen om zo het juiste contact met de dieren te garanderen.  

 

Let op! Voor verplaatsingen van meer dan 1u zal er geen schaap/geit meegenomen worden (dit in het kader van het dierenwelzijn). Uiteraard wordt dit opgevangen door een grotere variatie aan kleine boerderijdieren. 

 

NIEUW: Boek je verjaardag bij ons op de boerderij (Sint-Antonius). Wij organiseren graag het feestje van je kleine dierenvriend. Wat kan je verwachten? Je kind brengt een aantal vriendjes mee (max toegelaten aantal: 8 kindjes) en je beleeft 2 uur achter de schermen van Farm On Wheels. Het grote voordeel is dat je zelf geen opkuis hebt (diertjes zijn niet altijd even proper) én dat je ALLE dieren van Farm On Wheels te zien krijgt. De prijs bedraagt €250/per 2 uur (exclusief BTW) en is inclusief kinderchampagne, taart, 2u dier- en spelplezier, cadeautje voor de jarige én kleine versnaperingen voor ouders die graag meekomen. 

 

Contacteer mij voor een offerte op maat via farmonwheels@outlook.com.

 

OPGELET: Voor boekingen op zon- en feestdagen wordt een extra forfait aangerekend van 100€. 

LET OP

Een voorschot wordt in geen geval terugbetaald.
Het voorschot kan wel overgedragen worden naar een nieuwe boeking binnen hetzelfde jaar.
 


Bij annulatie minder dan 72u op voorhand wordt 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Alsook zal het voorschot niet meer herroepen kunnen worden.