Evenementen & bedrijf events

Leuke en originele animatie inhuren voor jou waanzinnige event. Dan biedt Farm On Wheels de perfecte mogelijkheid voor klein en groot. Wij komen met een charmante caravan en onze boerderij- dieren graag ter plaatse. Leer meer over onze dieren en hun verzorging. Kom ontdekken welk diertje jou het meeste aanspreekt of wie de grootste knuffelaar is. Wij hebben ook leuke rand animatie bij in thema van de boerderij zodat iedereen zich ten volle kan uitleven.

Onze boerderij wordt verhuurd aan 140 euro/uur (exclusief BTW en kilometervergoeding). De minimale huur bedraagt 3 uur. Voor verplaatsingen van meer dan 1 uur zal er geen geit/varken meegenomen worden (Dit in kader van het dierenwelzijn). Uiteraard wordt dit opgevangen door een grotere variatie aan kleine boerderijdieren.

 

Contacteer ons voor een offerte op maat via farmonwheels@outlook.com met een ingevuld informatie document dat u hieronder kan vinden. 

Download
offerteaanvraag evenementformule.xlsx
Microsoft Excel werkblad 83.0 KB

Bent u bang dat u toch genoodzaakt zal zijn (in het kader van slecht weer, te warm weer, ...) om de boeking te verzetten? Geen zorg, u kan kosteloos verplaatsen naar een latere datum binnen hetzelfde jaar. LET OP! Bij annulatie minder dan 72 uur op voorhand wordt 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. 
Alsook zal het voorschot niet meer herroepen kunnen worden.