Gastenboek

Commentaren: 10
 • #10

  Nancy Borgers (woensdag, 24 januari 2024 19:49)

  De bewoners van WZC Salvé hebben genoten van het geknuffeld met de dieren. Bedankt Stephanie en superveel succes met je nieuwe uitdaging. Voor kinderen is dit ook een leuk verjaardagsgeschenk.

 • #9

  WZC De Hazelaar (vrijdag, 10 december 2021 15:11)

  De bewoners van ons woonzorgcentrum hebben een heerlijke namiddag gehad dankzij Nelleke en haar boerderij. We hadden nooit gedacht dat het zo een groot succes zou zijn.

 • #8

  Cindy Van der Pulst (dinsdag, 28 september 2021 21:54)

  Wij mochten Farm On Wheels ontvangen op onze school. De communicatie vooraf en tijdens het bezoek verliep heel goed. En Nelleke zorgde voor een heel vlot verloop met het welzijn van de dieren op de 1ste plaats. Ze gaf ook informatie over de dieren en stelde onze allerkleinste kapoenen op hun gemak. De kleuters hebben enorm genoten van dit bezoek!!! Bedankt! Een echte aanrader!

 • #7

  Nottebohm WZC (vrijdag, 24 september 2021 09:10)

  Onze bewoners hebben enorm genoten van de beestige namiddag. De interactie tussen mens en dier is een prachtig iets om te zien. Wij hopen de diertjes snel nog eens te mogen ontvangen!

 • #6

  Huis van het Kind Deurne Noord (donderdag, 23 september 2021 15:24)

  Tijdens de zomervakantie is Farm on Wheels langsgekomen voor onze Sport-en Spelweek. Alles verliep heel vlot qua afspraken en contact tussen Nelleke en ons. Zij deed dit echt super goed en de kinderen waren zot van haar en de dieren. De buurtbewoners hebben hier zeker van genoten en het decor zag er echt super schattig uit! Alvast een aanrader!

 • #5

  Het Speelhuis (maandag, 20 september 2021 14:28)

  Tijdens de zomer kwam Nelleke met haar kinderboerderij bij ons op het speelplein. Het was makkelijk om een afspraak te maken en Nelleke volgt dit goed op.

  De kinderen waren super enthousiast. Nelleke gaf steeds uitleg aan de kinderen en had oog voor elk kind. Tegelijkertijd verloor ze de dieren ook niet uit het oog. Het comfort van de dieren stond voorop! Wanneer er een dier nood had aan rust, werd hiervoor gezorgd.

  De kinderen werden ook rustig door het contact en de aanrakingen met de dieren.

  Echt een top ervaring en we zijn zeker van plan om haar nog te boeken!

 • #4

  WZC De STEK Sijsele (maandag, 06 september 2021 11:20)

  O, wat waren onze bewoners blij en enthousiast over jullie komst :)
  Veel van onze bewoners met dementie genoten van de aanrakingen en de knuffels. Veel reacties gezien en gehoord van bewoners die anders in zichzelf gekeerd zijn, zalig om mee te maken!

  Graag tot een volgende keer ;)

 • #3

  Robert Van Yper (maandag, 06 september 2021 10:18)

  Dag Nelleke, was zeer fijn samenwerken met jullie in Schilde. Iedereen zeer opgewekt over wat jullie deden, en hoe alles zeer professioneel verliep, van administratie tot uitwerking van jullie aanwezigheid op Zomer In 't Park. Tof !

 • #2

  Ummagumma (maandag, 06 september 2021 00:33)

  Farmonwheels was tijdens de Zomerintpark een echte publiekstrekker.
  De normaal rustige zaterdagnamiddag werd snel een waar kinderfeest.
  Wij gaan die troeteldiertjes volgend jaar terug op het programma plaatsen.

 • #1

  Jeugddienst Hoboken (vrijdag, 03 september 2021 13:26)

  Op 25 augustus ontvingen wij Farm On Wheels tijdens onze allemaal beestjes week op de jeugddienst. Nelleke en haar wollig, harig en pluimig gezelschap streken neer in ons park. Onze kinderen konden naar hartenlust knuffelen en de dieren leren kennen onder het toeziend oog van Nelleke. Het was een enorm fijne en leuke ervaring die we graag volgend jaar terug op onze jeugddienst laten langskomen. De dieren zijn ook enorm zachtaardig en knuffelbaar. De caravan geeft een geborgen gevoel waar de kinderen in alle rust met de diverse dieren kunnen kennismaken en knuffelen.