Scholen & Verenigingen

Zijn jullie als school / klas / vereniging opzoek naar een leuke activiteit dan komen wij met onze caravan en dieren graag bij u langs voor een leerrijk en gezellig moment. Zijn er kinderen die bang zijn van dieren of liever van een afstand volgen. Geen probleem! Wij brengen ook altijd leuke thema spellen mee zodat er voor elk kind ruimte is om te doen wat hij of zij wil. Op het einde van de dag krijgen de kinderen een diploma of kleurplaat mee naar huis.

Onze boerderij wordt verhuurd aan 140 euro/uur (exclusief BTW en kilometervergoeding). De minimale huur bedraagt 3 uur. 
Voor verplaatsingen van meer dan 1 uur zal er geen geit/varken meegenomen worden (Dit in kader van het dierenwelzijn). Uiteraard wordt dit opgevangen door een grotere variatie aan kleine boerderijdieren.  

Contacteer ons voor een offerte op maat via farmonwheels@outlook.com met een ingevuld informatie document dat u hieronder kan vinden.

Download
offerteaanvraag schoolformule.xlsx
Microsoft Excel werkblad 83.0 KB

Bent u bang dat u toch genoodzaakt zal zijn (in het kader van slecht weer, te warm weer, ...) om de boeking te verzetten? Geen zorg, u kan kosteloos verplaatsen naar een latere datum binnen hetzelfde jaar. LET OP! Bij annulatie minder dan 72 uur op voorhand wordt 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. 
Alsook zal het voorschot niet meer herroepen kunnen worden.