Woonzorgcentra / Ziekenhuizen / Revalidatie

Mensen/ ouderen leven echt op door het contact met dieren. Uit de wetenschap blijkt dan ook dat het aaien van dieren stres verlagend en zoveel meer voordelen heeft. Als referentiepersoon dementie weet ik als geen ander het belang van een veilige en vertrouwde omgeving. Juist daarom komen wij met onze mobiele kinderboerderij tot bij jou. Voor een kort maar krachtig knuffelmoment op de afdeling ( Zie Winter formule) Of juist een langer bezoek met onze charmante caravan voor een totaalbeleving.

Onze boerderij wordt verhuurd aan 140 euro/uur (exclusief BTW en kilometervergoeding). De minimale huur bedraagt 3 uur. Voor verplaatsingen van meer dan 1 uur zal er geen geit/varken meegenomen worden (Dit in kader van het dierenwelzijn). Uiteraard wordt dit opgevangen door een grotere variatie aan kleine boerderijdieren

Knuffelmoment (winterformule)

Onze winter formule in specifiek gericht op een warme kennismaking met onze knuffeldieren. Gezelligheid, comfort en het gevoel van veiligheid staan hierbij centraal. 
Mensen/ bewoners genieten van de individuele aandacht van het dier. Het is een antwoord op alle basisbehoeften van de mens; namelijk het geven en krijgen van liefde en genegenheid.

Wij komen graag tot bij jullie op de afdeling / kamer / … het is een kort maar krachtige activiteit. 
Kortom, het is een optie die de moeite waard is van het af te wegen.

 

Deze winterformule kan u enkel boeken van November tot en met Februari. 


Contacteer ons voor een offerte op maat via farmonwheels@outlook.com met een ingevuld informatie document dat u hieronder kan vinden.

Download
offerteaanvraag zorgsector.xlsx
Microsoft Excel werkblad 83.1 KB
Download
offerteaanvraag knuffelmoment.xlsx
Microsoft Excel werkblad 83.1 KB


Bent u bang dat u toch genoodzaakt zal zijn (in het kader van slecht weer, te warm weer, ...) om de boeking te verzetten? Geen zorg, u kan kosteloos verplaatsen naar een latere datum binnen hetzelfde jaar. LET OP! Bij annulatie minder dan 72 uur op voorhand wordt 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. 
Alsook zal het voorschot niet meer herroepen kunnen worden.